Praktisk

 

Betaling

 

Pris: 8050 kr/måned i 12 mdr

 

Kommunens tilskud: 5391 kr/måned

 

Egenbetaling: 2659 kr/måned

 

De 8050 kr. betales forud den sidste hverdag i måneden. Tilskuddet indbetales direkte fra kommunen ca. den 10. i den efterfølgende måned på den valgte nem-konto.

 

For at være berettiget til tilskud til en privat børnepasser, skal jeres barn skrives op på den kommunale venteliste. Når I bliver kontaktet og tilbudt plads, skal I blot sige nej tak, da I har valgt en privat børnepasser.

 

Vi har en pasningsaftale, I skal udfylde, hvorefter vi ansøger om jeres tilskud ved kommunen.

 

Kommunen tilbyder søskenderabat men ikke økonomisk friplads.

 

 

 

Nyttige links


Læs mere om retningslinjerne for privat børnepasning på Odense Kommunes hjemmeside:


https://www.odense.dk/borger/familie-boern-og-unge/pasning/private-tilbud/til-foraeldre-med-en-privat-boernepasserFerie og fridage


Børn har brug for at holde fri og have ferie. Vi holder ferielukket 6 uger hvert år, som er det samme de fleste voksne har krav på. 


I Børnehuset Kolibrien har vi det godt og børnene har stor glæde af hinanden, med vi ved også, hvor vigtig tiden med mor og far er. De fleste børn har rigtig godt af en fridag en gang i mellem eller en rolig morgen eller eftermiddag derhjemme, når det kan lade sig gøre.
Børneulykkesforsikring


Som ved kommunal pasning er det vigtigt, at jeres barn er dækket af en børneulykkesforsikring.


Børnehuset Kolibrien

- privat pasningsordning

Ivarsvej 20

5200 Odense V


Praktisk


•Åbningstid 

Mandag-torsdag kl. 7-16. Fredag 7-15.30.


•Måltider

Vi tilbyder fuld forplejning. Hovedsageligt økologisk og danske råvarer.


•Barnevogn

I medbringer selv barnevogn, barnevognssele, dyne, myggenet og regnslag. Barnevognen må gerne blive stående under halvtaget i weekender og ferie.


•Medbring

Bleer, skiftetøj, overtøj til alt slags vej. Herudover selvfølgelig hvad jeres barn bruger af sut, bamse eller putteklud.


•Ferie

Vi har lukket 6 uger om året. Ferieåret 2021-2022 holder vi lukket dagen efter Kr. Himmelfart; sommerferie i uge 28, 29, 30; efterårsferie i uge 42; juleferie fra den 24/12-21 til den 1/1-22; Onsdag,torsdag og fredag i uge 7-22  og påskeferie de tre dage op til påske.


•Alder

De fleste børn er mellem 9 mdr og 1 år, når de starter i Kolibrien.